Bij Acrobatico kunnen de kinderen hun creativiteit en fysieke talenten volop ontwikkelen. In dit tussenjaar – onze volgende voorstelling gaat begin 2019 in premiere – wordt er op allerlei manieren heel hard getraind aan al die skills. Naast de basistraining op woensdagmiddag voor de jongere artiesten en alle trainingsuren op woensdag- en vrijdagavond voor de specifieke circusdisciplines hebben de artiesten een aantal bijzondere trainingen achter de rug: aqua-gym (aqua-acro ;-), kickboksen, jumptraining en een dansworkshop.  En wat denk je van het nieuwe oefenmateriaal: springstelten en een tumblingbaan! Worden jullie ook niet heel nieuwsgierig hoe deze skills tot uiting komen in de acts voor de nieuwe voorstelling? De komende maanden laten we een alvast een voorproefje zien tijdens korte optredens. Hou de agenda in de gaten, dan weet je ons te vinden.