Jeugdcircus Acrobatico is na lange tijd weer terug met de finale show van ‘1001 Nacht’ in het theater in Hoofddorp. Het magische spektakel, met getalenteerde artiesten uit de hele regio, schittert op 7 en 8 oktober. Na een geweldige première vorig jaar in Badhoevedorp hebben de artiesten opgetreden in oa Schagen, Amsterdam Buitenveldert, Zwanenburg en Hillegom. De klapper van de tournee is te zien in de grote theaterzaal van C. in Hoofddorp. 

De voorstelling opent met een serene atmosfeer die meteen het publiek meeneemt, op een dromenreis van een prins die elke avond voorgelezen wordt. Van blauwe kabouters op grote ballen, piraten op vreemde fietsen en sierlijke hoepeldanseressen. De verhalen van 1001 Nacht brengt een scala aan verrassende en adembenemende acts op het podium.

De jongste artiesten vertederen het publiek als ondeugende en nieuwsgierige pasja’s, terwijl de ervaren artiesten schitteren in diverse circusdisciplines, waaronder acrobatiek, jongleren, diabolo, en steltlopen. Van eenwielers tot ballen, hoepels, rolschaatsen en rola bola’s, de voorstelling biedt een aaneenschakeling van verbazingwekkende prestaties. Dansers op het draad, acrobaten van klein tot groot en een bijzonder springtouwnummer zorgen voor ongeëvenaarde spanning en schoonheid. Uiteraard ontbreken ook de spectaculaire luchthoepel, het touw en de tissue niet. 

De voorstelling toont de toewijding, het plezier en de samenwerking van de artiesten, van jong tot oud, die deze show mogelijk maken. Opa’s en oma’s, vaders en moeders, kinderen en kleinkinderen, neefjes en nichtjes, vriendjes en vriendinnetjes, kom gezellig samen naar deze voorstelling.

Jeugdcircus Acrobatico’s 1001 Nacht in theater C. Hoofddorp:

7 oktober 2023 om 19.00 uur en 8 oktober 2023 om 14.00 uur

De kaartverkoop via C. https://www.cpunt.nl/agenda/jeugdcircus-acrobatico-48158