Voorstellingen

Een optreden van Jeugdcircus Acrobatico staat garant voor uniek vermaak voor jong en oud. Om het jaar maakt Acrobatico een gloednieuwe voorstelling met een professionele uitstraling, spannende en originele acts, schitterende kostuums, veel humor en meeslepende muziek.

En dat laten onze artiesten graag aan u zien!

In april 2022 gaat onze nieuwe voorstelling in première: 1001 Nacht. Daarna gaan we met deze voorstelling op theatertour en eindigen met een grandioze afsluiting in theater de Meerse in Hoofddorp. Een volledige voorstelling duurt ongeveer 2 uur maar kan geheel aan uw wensen worden aangepast. Met onze circustheatershow treden wij op in kleine en grote theaters, dorpshuizen, ons eigen Dorpshuistheater in Badhoevedorp, zorgcentra, winkelcentra, pretparken, etc., zowel in als buiten de regio (Haarlemmermeer).
* de kosten voor een voorstelling variëren van € 500,- tot € 1.250

Daarnaast zijn er tal van andere mogelijkheden om Acrobatico in te schakelen voor een optreden bij een evenement of activiteit. Voor boekingen anders dan onze volledige circusvoorstelling en optredens op maat, zie Maatwerk

Bekijk deze video voor een impressie van onze vorige show