Boek ons

Boekingen

Een optreden van Jeugdcircus Acrobatico staat garant voor uniek vermaak voor jong en oud. Om het jaar maakt Acrobatico een gloednieuwe voorstelling met een professionele uitstraling, spannende en originele acts, schitterende kostuums, veel humor en meeslepende muziek.

Voorstellingen worden gegeven in theaters, dorps- en buurthuizen, scholen, zorgcentra, straatfestivals, personeelsfeesten, enz. Er wordt (bijna) uitsluitend in het weekend opgetreden. Jeugdcircus Acrobatico biedt verschillende mogelijkheden voor optredens:

Voorstellingen

Vanaf maart 2024 treden we op met een geheel nieuwe voorstelling. Een betoverende voorstelling vol magie, creativiteit, passie en spektakel! Plezier voor jong en oud.

Workshops

Jeugdcircus Acrobatico organiseert ook circus-verjaardagsfeestjes en circus-workshops voor kinderen en volwassenen (bedrijven). Iedereen kan (jong)leren!

Maatwerk

Jeugdcircus Acrobatico is ook te boeken voor acts of optreden tijdens uw eigen evenement of activiteit. Op basis van uw persoonlijke wensen kunnen wij u een voorstel en prijsopgave doen.