Lid worden

Meedoen met Acrobatico?

Om een mooie show te kunnen verzorgen moet er natuurlijk getraind worden. Trainingen worden gegeven in het dorpshuis van Badhoevedorp.
Jonge, nieuwe artiesten (vanaf 6 jaar oud) starten bij Jeugdcircus Acrobatico met de basistraining op woensdagmiddag, van 15.00 uur tot 16.30 uur. Hier leren de kinderen na een gezamenlijke warming-up allerlei basistechnieken van het circus, zoals jongleren, balloop, eenwieleren, rolbalans, draadlopen, etc.

Na verloop van tijd stromen de kinderen door naar de optreedgroep en kunnen dan aan één of meerdere acts in de voorstelling meedoen. De trainingstijden van de acts zijn op de late woensdagmiddag (tot 19.00 uur) en op vrijdagmiddag/avond tussen 16.30 uur en 20.15 uur. De meeste kinderen die nog op de basisschool zitten, trainen alleen op woensdagmiddag. De artiesten die op de middelbare school zitten, trainen doorgaans woensdag na 17.00 uur en op vrijdag.

Bij Acrobatico krijgt iedereen de kans om zich op sociaal, sportief en creatief gebied te ontwikkelen. Er is een inspirerende en plezierige sfeer, waar iedereen zich thuis voelt. Voor iedere artiest- van elke leeftijd, met elk talent – is er ruimte om eigen ideeën en ambities te realiseren.

Ook van de ouders wordt inzet gevraagd. Deze ouderbijdrage vormt een onlosmakelijk deel van het lidmaatschap bij Acrobatico. Het zorgt er ook voor dat het plezier, enthousiasme en saamhorigheid, niet alleen bij de kinderen maar ook bij de ouders wordt beleefd.

Ben jij benieuwd geworden? Kom dan een keer langs voor een proeftraining! Neem contact met ons op.