Niets is wat het lijkt bij ‘BOEH!!

Een brief bij het knisperende haardvuur trekt de aandacht van een jonkvrouw in een oud landhuis. Wat ontvouwt zich achter haar, terwijl ze leest? Flikkerende kaarsen, wapperend spinrag. Is dat een reflectie in de haard of spookt het hier?… Welkom bij BOEH!!

Op 16 en 17 maart lieten groot en klein zich fascineren door de nieuwste show van Jeugdcircus Acrobatico. Met een uitverkochte zaal op zaterdagavond en zondagmiddag mogen deze try-outs werkelijk de naam première dragen.

In de nieuwe voorstelling BOEH!! kom je terecht in een wereld van verborgen verhalen, waar niets is wat het lijkt. Het is alsof je wordt meegenomen in een levend schilderij, dat telkens verandert van sfeer, kleur en dynamiek en waarin je ogen tekort komt. Middeleeuwse taferelen, spookverschijningen, spinnen… 

Zoals we van Acrobatico gewend zijn, zijn de acts origineel, verrassend en spectaculair. Smaakvol en verfijnd, met een flinke vleug humor. Aan bod komen veel circusdisciplines. Van grondhoepel tot luchthoepel, van acrobatiek tot jongleurs, van balloop tot draadloop, van rolschaatsen tot rola bola’s. En nog veel meer. Over de acts zelf gaan we verder nog niets verklappen. Er staat ons een mooi circusjaar te wachten. Komt dat zien, maar… wees op je hoede… BOEH!!

Linda J. Praat