Spannend: voorbereidingen voor de allereerste keer BOEH!!

Het wordt heel spannend…. zijn we op tijd klaar voor de allereerste voorstellingen van onze nieuwe show BOEH!!?

Zaterdag 16 maart, 19.00 uur & zondag 17 maart 14.00 uur

De kledingouders leggen de laatste hand aan alle nieuwe outfits. Past alles goed? Lukt het om de acts uit te voeren in de prachtige kostuums? Komen de laatste benodigdheden op tijd binnen? Het zal er om spannen.

De techniekploeg is nog hard aan het werken om het decor en de techniek klaar te hebben voor zaterdag. Gaat het lukken om alle spannende special effects te laten slagen in de show zelf? Lukt om het lichtplan in de voorstelling te laten werken? En past de gekozen muziek straks ook mooi in de voorstelling?

Met de generale repetitie aanstaande vrijdag zien we voor het eerst de hele show aan een stuk! Onze nieuwe artiesten voor wie het de allereerste show wordt, zijn vol verwachting hoe dat zal zijn. En wellicht ook wat zenuwachtig..? En de ervaren artiesten vinden het niet minder spannend, en zijn nog heel hard aan het trainen om de acts te perfectioneren.

En zal de zaal vol zitten? Hoe vind het publiek deze nieuwe show? Een voorstelling vol geheimzinnigheid, een oud landhuis waar het lijkt te spoken. Dus kom kijken en krijg kippenvel van alle spannende acts.

Kaarten reserveren via: kaarten.acrobatico@gmail.com

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *